Първоначално публикувано от Arteglam
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Тъкмо да не скуачеш.
Вариантите са окабеляване или самото реле, студена спойка е доста често срещано.
Comment
-
Да не говорим, че тъпият шофьорски прозорец си работи когато му падне. Пилка уж копчето ама не мърда стъклото изобщо. Понякога пък си бачка добре при слизане, ама се мъчи като се качва и трябва 3-4 пъти да го натискам.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщениеДа не говорим, че тъпият шофьорски прозорец си работи когато му падне. Пилка уж копчето ама не мърда стъклото изобщо. Понякога пък си бачка добре при слизане, ама се мъчи като се качва и трябва 3-4 пъти да го натискам.
Онова черното което прилича на кадифе.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщениеНе е ли по-добре майсторът да го види. Да не вземе по-зле да стане и накрая да трябва да купувам стъкло или машинка ;]
Избора разбира се какво да правиш е твой.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Пробвай първо с един трик,и на мен стъклото ми се сваляше без проблем но се вдигаше на степени.На италфеста един пич ме отвори и се оправи.Та трика е натискаш бутона надолу и го задържаш за около 10 секунди в най-долна позиция после нагоре ми тръгна без проблем.Той каза че и в горна и долна позиция се процедира така,но имаше ефект и само надолу.
Comment
-
Здравейте и от мен. Наскоро сложих диодни крушки на плафона и задния номер. Оказа се че при изключен контакт, затворени врати самите крушки остават да светят съвсем леко като че ли се индуцира ток някъде и те пак черпят. Например на номера изгасват напълно след около 5-6мин покой. На плафоните остават в средно положение леко да светят ? Какъв може да е проблема само аз ли го имам ? Благодаря.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщениеДнес останах малко по свободен и реших да сътворя това дано ви харесаAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от tancho Покажи съобщениеПробвай първо с един трик,и на мен стъклото ми се сваляше без проблем но се вдигаше на степени.На италфеста един пич ме отвори и се оправи.Та трика е натискаш бутона надолу и го задържаш за около 10 секунди в най-долна позиция после нагоре ми тръгна без проблем.Той каза че и в горна и долна позиция се процедира така,но имаше ефект и само надолу.
Ще видя как ще процедирам с пръскането. Мисля, че успях да разбера колегата. Имаш предвид тези черните ленти, които приличат малко на велурено такова където се опира прозореца в тях. Аз като го вдигам и пускам ми правят бая грозни черти. Може да са се замърсили нещо и да затормозяват машинката. Освен да пробвам да ги изчистя от прахта или нещо.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщениеПробвах го. Не се получи. Пак си бачка както му падне.
Ще видя как ще процедирам с пръскането. Мисля, че успях да разбера колегата. Имаш предвид тези черните ленти, които приличат малко на велурено такова където се опира прозореца в тях. Аз като го вдигам и пускам ми правят бая грозни черти. Може да са се замърсили нещо и да затормозяват машинката. Освен да пробвам да ги изчистя от прахта или нещо.
например с това
https://www.youtube.com/watch?v=rR64S_ojBb4
или нещо подобноНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Няма ли да е по-добре първо да ги изчистя от мръсотията и после да ги пръсна с тази чудесия. Защото имам чувството, че ако ги намокря и ще им излезе цялата гадост после върху стъклото ми.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.
Comment
-
Бих те посъветвал да свалиш кората и да смажеш водача и релсата и въжето.Така ще имаш достъп и до ниската част на "велурените"ленти.Не следя темата, не знам откога имаш колата, но има вероятност някога някой да е разглобявал вратата, в долната част има модачи с велурена лента които се снаждат с тези по-нагоре.Ако лентата в мястото на снадката не ебила поставена добре с течение на времето зъпочва да създава проблеми.Като разхлабиш крепежните болтове/гайки можеш да наместиш нещата да се движи леко стъклото.За целта е добре да откачиш пеперудката която държи стъклото за водача.и да провериш дали на ръка се движи лесно.Естествено проблема може да е и в четки на моторчето или друг проблем.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment